KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şehit Soner Enes Baykuş Ortaokulu

Şehit Soner Enes Baykuş Ortaokulu

Adres
HACIMUSTAFA MAH. HACI MUSTAFA KÜME EVLERİ HACI MUSTAFA İLKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 81 İÇ KAPI NO: 1 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Kendine güvenen, sorgulayan, etik değerlere sahip öğrenciler yetiştirerek sadece eğitim değil sosyal sportif ve kültürel faaliyetlerde de Kahramanmaraş içinde ve Türkiye genelinde saygın bir okul olmayı hedeflemektedir.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Kömürlü kalorifer
Şehir Merkezinden gelen 30/B ve 32/B halk otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Taşımalı Eğitim;öğrencilerimizin bir kısmı taşımalı eğitim kapsamındadır.
Kahramanmaraş / Onikişubat/Hacımustafa Mah.
TÜBİTAK-4006 E-TWİNNİNG